Advertisement

Таліби - Таліби відхілили перехідний уряд в Афганістані і зайшли в ... - Про це повідомляє al arabiya, передає унн.

Таліби - Таліби відхілили перехідний уряд в Афганістані і зайшли в ... - Про це повідомляє al arabiya, передає унн.. Таліби захопили міста лашкаргат, калат, фірузкух і тарінкот ще в п'ятницю, 13 серпня. Al jazeera показала, що відбувається всередині будівлі. Таліби взяли в облогу ключове місто на півні афганістану. Таліби теж хлопці безбашенні, і загинути під час джихаду для них найвища насолода(а тим більше забрати з собою на той світ пару сотень куффарів). Таліби у президентському палаці кабула:

В афганістані таліби проводять наступ на столицю кабул з усіх напрямків, афганський уряд заявив про мирний перехід влади. Таліби всередині президентського палацу в кабулі — змі оприлюднили відео. «талібан» контролює вже 16 столиць провінцій із 34. Новини від корреспондент.net у telegram. Вони контролювали третину території афганістану на.

Таліби чисельніші й сильніші, ніж будь-коли з 2001-го
Таліби чисельніші й сильніші, ніж будь-коли з 2001-го from static2.gazeta.ua
У неділю, 15 серпня, таліби увійшли в столицю афганістану кабул. Однак таліби і сьогодні представляють в афганістані серйозну силу, з якою доводиться рахуватися і нинішнім лідерам країни і їх західним союзникам. На півдні афганістану ключове місто лашкаргах перебуває під загрозою захоплення талібами. Наразі президент афганістану ашраф гані проводить переговори з талібами в президентському палаці, повідомила аль арабія. Таліби захопили міста лашкаргат, калат, фірузкух і тарінкот ще в п'ятницю, 13 серпня. Нещодавно вони захопили ще й міста кандагар і герат. Таліби почали наступ на столицю афганістану. Про це повідомляє al arabiya, передає унн.

Характерною рисою талібів є чорні тюрбани та білий одяг.

Наступною їхньою ціллю стане середня азія, а там не тільки готові режими для падіння у майже всіх середньоазіатських. Новини від корреспондент.net у telegram. Al jazeera показала, що відбувається всередині будівлі. Вони контролювали третину території афганістану на. Наприклад, таліби шанували культ святих, чиї могили були місцями паломництва для пуштунів, тоді як ваххабіти вважали цей культ проявом багатобожжя і іноді навіть руйнували поховання. В умовах громадянської війни, яка не припинялася після повалення прокомуністичного режиму мухамеда наджибули в 1992 році. Про це повідомляє європейська правда із посиланням bbc. Високопоставлений чиновник сказав агентству, що таліби заходять з усіх боків, але не навів додаткових деталей. В афганістані таліби проводять наступ на столицю кабул з усіх напрямків, афганський уряд заявив про мирний перехід влади. За даними мвс афганістану, бойовики талібану почали наступ на кабул з усіх боків, повідомляє reuters. Таліби почали наступ на столицю афганістану. Таліби відпустили в'язнів найбільшої в'язниці афганістану. Канал al jazeera показав ексклюзивні кадри, як таліби займають президентський палац.представник.

Бойовики руху талібан взяли під свій контроль афганське місто джелалабад, повідомляють змі, посилаючись на офіційних представників афганістану і відповідні заяви талібів.в источнике. Новини від корреспондент.net у telegram. Що буде після перемоги талібів? На півдні афганістану ключове місто лашкаргах перебуває під загрозою захоплення талібами. Таліби всередині президентського палацу в кабулі — змі оприлюднили відео.

Таліби контролюють Кабул за винятком аеропорту, підступи ...
Таліби контролюють Кабул за винятком аеропорту, підступи ... from interfax.com.ua
Таліби захопили міста лашкаргат, калат, фірузкух і тарінкот ще в п'ятницю, 13 серпня. Однак таліби і сьогодні представляють в афганістані серйозну силу, з якою доводиться рахуватися і нинішнім лідерам країни і їх західним союзникам. Також таліби повідомили, що взяли під контроль президентський палац афганістану. Таліби теж хлопці безбашенні, і загинути під час джихаду для них найвища насолода(а тим більше забрати з собою на той світ пару сотень куффарів). За версією видання, гані може піти у відставку вже сьогодні. «талібан» контролює вже 16 столиць провінцій із 34. Сша, британія, німеччина спішно евакуюють своїх громадян з афганістану. Новини від корреспондент.net у telegram.

Загалом протягом суботи, 14 серпня 2021 року, таліби заявили про захоплення дев'яти провінційних центрів в афганістані за добу.

Таліби всередині президентського палацу в кабулі — змі оприлюднили відео. В афганістані таліби проводять наступ на столицю кабул з усіх напрямків, афганський уряд заявив про мирний перехід влади. Характерною рисою талібів є чорні тюрбани та білий одяг. Однак таліби і сьогодні представляють в афганістані серйозну силу, з якою доводиться рахуватися і нинішнім лідерам країни і їх західним союзникам. Таліби взяли в облогу ключове місто на півні афганістану. Новини від корреспондент.net у telegram. Наразі президент афганістану ашраф гані проводить переговори з талібами в президентському палаці, повідомила аль арабія. Таліби вирішили продемонструвати нам свою міць, виставивши по обидва боки дороги шеренги добре озброєних. Вони контролювали третину території афганістану на. Таліби почали наступ на столицю афганістану. Сша, британія, німеччина спішно евакуюють своїх громадян з афганістану. На півдні афганістану ключове місто лашкаргах перебуває під загрозою захоплення талібами. За даними мвс афганістану, бойовики талібану почали наступ на кабул з усіх боків, повідомляє reuters.

Про це повідомляє al arabiya, передає унн. Про це повідомляє європейська правда із посиланням bbc. За версією видання, гані може піти у відставку вже сьогодні. Наприклад, таліби шанували культ святих, чиї могили були місцями паломництва для пуштунів, тоді як ваххабіти вважали цей культ проявом багатобожжя і іноді навіть руйнували поховання. Загалом протягом суботи, 14 серпня 2021 року, таліби заявили про захоплення дев'яти провінційних центрів в афганістані за добу.

В Афганістані таліби вбили 3 мирних жителів, 16 отримали ...
В Афганістані таліби вбили 3 мирних жителів, 16 отримали ... from news.24tv.ua
Як повідомлялося, таліби мають намір оголосити афганістан ісламським еміратом. У 2003 році оон визнала талібан. Таліби теж хлопці безбашенні, і загинути під час джихаду для них найвища насолода(а тим більше забрати з собою на той світ пару сотень куффарів). 3.3.2 role of the pakistani military. Таліби всередині президентського палацу в кабулі — змі оприлюднили відео. Таліби почали наступ на столицю афганістану. 3.3.1 afghanistan during taliban rule. В умовах громадянської війни, яка не припинялася після повалення прокомуністичного режиму мухамеда наджибули в 1992 році.

Що буде після перемоги талібів?

3.3.1 afghanistan during taliban rule. Таліби у президентському палаці кабула: Під контроль талібів на сьогодні потрапила провінція логар (на південь від кабулу). У неділю, 15 серпня, таліби увійшли в столицю афганістану кабул. Таліби всередині президентського палацу в кабулі — змі оприлюднили відео. Лідери політичного крила талібів оголосили, що припиняють наступ, щоб домовиться про мирну здачі міста. Як повідомлялося, таліби мають намір оголосити афганістан ісламським еміратом. Таліби захопили міста лашкаргат, калат, фірузкух і тарінкот ще в п'ятницю, 13 серпня. Канал al jazeera показав ексклюзивні кадри, як таліби займають президентський палац.представник. Нещодавно вони захопили ще й міста кандагар і герат. Характерною рисою талібів є чорні тюрбани та білий одяг. На півдні афганістану ключове місто лашкаргах перебуває під загрозою захоплення талібами. Новини від корреспондент.net у telegram.

Posting Komentar

0 Komentar